Skrot bilen hos Edderup Autoophug

Hvornår er en bil en skrotbil?

Helt overordnet er en skrotbil en bil, der har aftjent sin værnepligt, og som ikke længere er brugbar – eller for dyr at reparere på i forhold til, hvad den er værd.

En skrotbil kan også være en bil, der er totalskadet, eksempelvis som følge af et uheld. En bil der har været henstillet og brugt til at tage reservedele fra, kan også karakteriseres som en skrotbil hos os.

I alle disse tilfælde skal du bare havet været den sidst registrerede ejer af bilen. Edderup Autoophug ApS er godkendt efter ISO 14001;2015 og kan derfor modtage biler til ophug.

Vi modtager din udtjente bil og ordner alt papirarbejdet i forbindelse med skrotningen samt foretager afmelding af nummerplader, selvfølgelig uden beregning.

Når du afleverer din bil til os sikrer du dig, at din bil behandles miljømæssigt korrekt, så miljøet ikke belastes unødigt.

Godtgørelse

Benzinbil eller dieselbil EFTER 1.januar 2020:
Skrotningsgodtgørelse – bedre kendt som skrotpræmie – er en ordning som gælder for personbiler til maksimalt ni personer og små varebiler under 3.500 kg. Bilen skal have været ansvarsforsikret.

Når du afleverer din udtjente bil til ophugning hos os som miljøgodkendt og registreret ophugger, har du ret til en skattefri skrotningsgodtgørelse på 2.200 kr.

Godtgørelsen kan udbetales, hvis du opfylder betingelserne for udbetaling af skrotningsgodtgørelsen:

  • Udgangspunktet er, at det er bilens sidst registrerede ejer, som har ret til at få udbetalt skrotningsgodtgørelsen.
  • Bilen skal være afmeldt i Motorregisteret.
  • Vi tilbyder at stå for det praktiske med afmelding til Motorregistret, uden beregning.
  • Anmodningen om udbetaling af skrotningsgodtgørelse sker i den digitale selvbetjeningsløsning, dette kan gøres hjemmefra inden du kommer med bilen, ellers tag dit Nem-ID med herud, så hjælper vi dig.
  • Skrotningsattesten bliver sendt til din e-Boks, og skrotningsgodtgørelsen overføres til din NemKonto.
  • Hvis bilen ikke kan køre, kan afhentning arrangeres. Ring til vores kontor for at lave en aftale.